زيارة إلى مركز السلم المجتمعي

ضمن احتفالات جامعة الشرق الأوسط MEU بمئوية الدولة الأردنية، وبمراعاة إجراءات السلامة العامة، نظّمتْ عمادة شؤون الطلبة زيارة إلى مركز السِّلم المجتمعي، التابع لمديرية الأمن العامّ، بمشاركة عددٍ من طلبة الجامعة، وكان في استقبال الوفد الزائر مدير المركز، المُقدّم رياض البطوش، وعددٌ من العاملين فيه.

تخلّلت هذه الزيارة محاضرة تعريفية تضمنت الحديث عن ” الواجبات والنشاطات والبرامج التي يُقدِّمُها المركز” ألقاها الرائد محمد أبو السُّكَّر، واختتمت الزيارة بالقيام بجولة تعريفية على المرافق داخل المركز.
وتأتي هذه الزيارة؛ حرصاً من جامعة الشرق الأوسط على تعزيز التشاركية مع مديرية الأمن العامّ / مركز السِّلم المجتمعي.

وفي نهاية الزيارة أشاد مديرُ المركز بجامعة الشرق الأوسط، وبالعلاقة التعاونية المميزة التي تربطها به، وبما تقدمه من تشاركية حقيقية فاعلة مع مؤسسات الدولة كافة.

MEU Organizes a Visit to the Community Peace Center

As part of the celebrations of the Second Centennial at MEU, the Deanship of Students Affairs organized a visit to the Community Peace Center at the Public Security Directorate (CPC/PSC) with several MEU students, with maintaining public safety measures.
The delegation was received by Lieutenant-Colonel Riyad Al-Btoosh, Director of the Centre, and several personnel, and was briefed about the duties, activities, and programs conducted at the CPC through an introductory lecture given by Major Mohammad Abu As-Sukkar. The visit was concluded in an introductory tour around the facilities of the Center.
This visit, which demonstrates MEU’s keenness to foster its cooperation with CPC/PSC, is also part of the special cooperative relationship between the two entities, acknowledged by the Director of the CPC at the end of the visit. He also lauded MEU’s effective engagement with other public entities.

ايام

ساعات